Informatie

De Antoniusschool is een school in het dorp Kudelstaart. Sinds 1910 geeft de Antoniusschool onderwijs aan de jeugd van Kudelstaart. Eerst aan de Kudelstaartseweg, vanaf 1976 aan de Mijnsherenweg en vanaf 2009 in de wijk Rietlanden. Het gebouw wordt gedeeld met de openbare basisschool en kinderdagverblijf Solidoe.

De visie van de Antoniusschool
Wij streven ernaar dat iedere leerling die onze school verlaat, zelfvertrouwen heeft en zich goed voelt zoals hij of zij is, dat vinden wij belangrijker dan hoge Cito scores. Succes zit bij ons niet alleen in de leerresultaten van taal en rekenen, maar vooral ook in de opbrengsten van de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen. Wij willen de kinderen zo goed mogelijk voorbereiden op dat wat de maatschappij van ze verwacht.

Wat ons uniek maakt is dat wij zo snel als dat kan onze leerlingen de verantwoordelijkheid willen geven over zijn of haar eigen ontwikkeling (leerproces) en dat we willen investeren in dat wat een leerling aan talenten heeft.

Iedere leerling is uniek. Leerlingen moeten gelukkig zijn en zelfvertrouwen hebben. Wij als Antoniusschool halen het maximale uit iedere leerling. In al onze afwegingen redeneren wij vanuit het belang van het kind. Leerlingen maken wij zo snel als dat kan verantwoordelijk voor hun leerproces.

Goede leerkrachten maken het verschil. Niet alleen de leerling maar ook alle leerkrachten zijn en blijven uniek bij ons en krijgen ruimte voor hun eigen stijl.

Directie

Eric Spaargaren - Directeur
Danny Dollée - Adjunct-directeur

Adresgegevens

Zonnedauwlaan 59
1433 WB Kudelstaart
0297-322819
antonius@rkantonius.nl
www.rkantonius.nl

Route