Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Informatie

De Oosteinder is opgericht in 1970. Tot 2008 stond de school aan de Willem-Alexanderstraat. Daarna is het gebouw ‘De Mikado’ aan de C. Amalialaan in gebruik genomen. Dit gebouw delen wij met openbare basisschool de Zuidooster, protestants-christelijke basisschool de Brug en kinderdagverblijf Partou. Wat het onderwijs betreft, is de Oosteinder een op zichzelf staande school met haar eigen ruimtes in het gebouw.

De visie van De Oosteinder
Samen werken wij aan goed onderwijs voor ieder kind. Op de Oosteinder kunnen kinderen op een veilige plek zichzelf zijn en het beste uit zichzelf halen, zodat de kinderen met veel kennis en vaardigheden en een positief zelfbeeld de school verlaten.

Wij willen de maatschappelijke ongelijkheid verkleinen door actief de verschillen in startpositie van onze leerlingen te minimaliseren.

Wij zijn een katholieke school en vinden het belangrijk dat onze kinderen kennis opdoen van katholieke tradities en feesten, hierbij gebruiken wij betekenisvolle verhalen. Wij respecteren ook hen die anders geloven of niet geloven. De waarden die passen bij de identiteit van onze school krijgen een plek in ons burgerschapsonderwijs. Alle leerlingen doen mee met de catechese activiteiten en projecten.

Directie

Marije Klaassen - Directeur
Liesbeth Zeldenthuis - Adjunct-directeur

Adresgegevens

Catharina-Amalialaan 66B
1432 JT Aalsmeer
0297-368092
info@oosteinderschool.nl
www.oosteinder.nl

Route